Individuele sessie


ZIELEVLINDERMomenteel worden er geen healings gegeven in de praktijk .Wel kan je nog steeds  bij mij terecht voor een healing op afstand , mediumship en luisterkind .


Bij zielevlinder kan je voor verschillende healings terecht; alsook voor mediumship .-Een reiki sessie , hier ga ik aan de slag met de universele energie .Reiki geeft kracht en energie op  de plaatsen waar dat het hardst nodig is .Het helpt je lichaam weer in balans brengen.


-Een chakra-healing , daar ga ik de chakra's weer in balans brengen .Ik overloop alle chakra's en breng ze weer in balans .Bij deze healing gebruik ik ook de zuiverheid van de kristallen.


-Een IET-healing , bij deze healing ga je dieper gaan inwerken op de emoties die zich hebben vastgezet op je lichaam . Emoties , trauma's die niet verwerkt zijn, zetten zich vast op de cellen.Bij  deze healing gaan we  de negatieve emoties weghalen op een zachte manier waardoor dit een veilige  manier is en je de emoties niet weer hoeft te doorstaan .


-Een karmische healing, daar gaan we kijken waar er blokkades zitten, die meestal gekoppeld zijn    aan vorige levens .Door soms steeds terugkerende patronen in verband met relaties,                      de moeder-lijn,  angsten, trauma ,  ga ik via deze healing de karmische lading verwijderen.
Al de healings gebeuren met de engelen-energie, die is zacht en liefdevol  .Alle healings gebeuren door de kledij heen . Er word tijdens de healings ook gewerkt met aroma-therapie


De healings gebeuren hier in de praktijk.  Heb je twijfel welk een healing jou het meest kan helpen?Geen nood, bij  een intake-gesprek zal het duidelijker worden waar jij op dat moment het meeste baat bij hebt. 


Na een healing-sessie is het belangrijk veel water te drinken zodat de gifstoffen je lichaam kunnen verlaten ,en gun jezelf wat rust .

Uit ervaring blijkt dat wanneer je regelmatig een energetische behandeling hebt, je lichaam het meest in evenwicht blijft , dit kan ik enkel aanraden uit liefde voor jezelf . 


Als energetisch werker sta ik je heel graag bij met raad , advies en een luisterend oor. Ik ga er dan ook van uit dat jij ook op weg wilt naar je ware zelf en jij ook bereid bent om veranderingen door te voeren . De eerste stap begint bij jezelf , ik stap graag met je mee .
                         

                         Reiki


Reiki is een levenskracht energie die ik via mijn handen doorgeef .


-Reiki is het terug in balans brengen van je energie 

-Bij vermoeidheid , futloosheid zal Reiki je de nodige energie geven

-Reiki laat je de energie voelen van volledige ontspanning en rust .


Reiki stroomt door  handoplegging .Ik plaats mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam .
Na de sessie heb je een heel relax gevoel .


Reiki is ook heel geschikt voor kinderen .


Tarief voor kids       40€       1u

                  volw      60€       1u30              IET-healingDe IET-healing is een bijzondere en krachtige energie -behandeling met behulp van de engelen. 

De emoties die we dagelijks ervaren worden meestal meteen verwerkt, maar wanneer ze te heftig zijn en niet aangepakt worden slaan ze zich op in ons celgeheugen.

Hierdoor kunnen na een tijd  mentale, emotionele en /of fysieke klachten en blokkades ontstaan.

Deze healing is een veilige manier om deze emoties, blokkades los te laten.
Deze healing gebeurt via handoplegging op verschillende plaatsen op het lichaam waarbij de belastende emoties worden afgevoerd en de energie en het celgeheugen in evenwicht worden gebracht.  

De negatieve emoties worden omgezet in positieve emoties. Angst wordt veiligheid,bedreiging maakt plaats voor steun.


Tarief  60€     1u30            Karmische healing


Bij een karmische healing ga ik kijken naar  wat jou nu in je leven belemmert, waar een patroon van herhaling in voorkomt ,  angst, trauma. Dit gaat soms gepaard met karma, vorige levens.


Bij deze healing werk ik samen met mijn gidsen en spirits en ga ik na waar de blokkade zit.  Het vorig leven wordt in beeld gebracht , ik deel je mee wat ik ervaar door het zien van beelden. Daarna wordt de plaats waar de blokkade zit gezuiverd . Deze healing gebeurt meestal nadat we al op de bovenste lagen van jouw energetisch lichaam hebben gewerkt.


Tarief 60€  1u30


                      Chakra-healing 


Ieder levend wezen heeft een energetisch lichaam; alsook chakra's . Chakra staat in het Sanskriet voor wiel . Door invloeden van buitenaf kunnen de chakra's uit balans geraken  of geblokkeerd zijn.
Tijdens de healing ga ik na waar de blokkades zitten en herstel ik de balans. De chakra's worden gezuiverd en opgeladen. Hierbij gebruik ik ook de kracht van  kristallen en aroma-therapie.
Deze healing is heel zacht .


Tarief 60€   1u30                      Mediumship     


Boodschap van een overleden dierbare.


Via een schrijven ga ik in contact met je overleden dierbare.
Te dikwijls blijven we achter met vragen en dit schrijven kan je gemoedsrust brengen. 
Het kan je helpen om het verlies een plaats te geven en verder te kunnen , met het weten dat diegene die ons dierbaar is en ons verliet , ons nooit echt 'verlaat' .Om contact te leggen heb ik een foto nodig van de persoon , wat persoonlijke info en jullie relatie tot elkaar. De boodschap word je via mail toegestuurd. Je hoeft voor een boodschap niet persoonlijk aanwezig te zijn .


Tarief  45€